Arredondo og Sødal (2018)

En aften med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Amazing

Maria Arredondo og Torstein Sødal er på turné og koste seg stort i Madlamark kirke – sammen med koret Amazing – torsdag 21. februar 2019!

Vi har tidligere gjennomført et samarbeidsprosjekt med Korall der Mahalia Jackson var tema. Nå har Maria og Torstein med seg en flott gospel-medley der vi åpner for samspill og samsang mellom kor og solister. Slik som ekte gospel skal være. Medleyen inneholder bl.a. «Amazing graze» og «Down by the riverside» – sanger der du finner det lett å nynne, synge eller tralle med.

Sangen de fleste forbinder med fotballlaget Liverpools supportersang har en helt annen bakgrunn. Den ble skrevet av ”radarparet” Rodgers & Hammerstein som en del av musikalen Carousel – fremført like etter 2. verdenskrig på Broadway. Siden den gang har mange artister sunget sangen – og mange har prøvd seg på diverse karaokebarer også. Med større eller mindre suksess… Fotballhymnen til Liverpool stammer fra versjonen til Gerry & the Pacemakers – et lokalt band fra nettopp Liverpool. Sangen handler nettopp om ikke å gi opp, om å se håpet gjennom stormen og få belønningen ved å holde ut. Maria og Torstein gir dere – sammen med Amazing – vår versjon.

You’ll never walk alone – with us – velkommen!

Les mer på arrangementets Facebook-side her: https://www.facebook.com/events/191861165066715/

Det er allerede gått 15 år siden Stjernekampaktuelle Maria Sødal Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Med mange hit’er på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland har hun de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2. plass i Melodi Grand Prix og tre plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Regi er ved den svenske regissøren Mikael Neumann.

Konserten er i en kirke, men som artistene selv sier: «Kirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra musikaler, gospel, viser, samt noen religiøse sanger.